Φωτοτυπίες και εκτυπώσεις σε Σίφνο, Σέριφο, Μήλο, Κίμωλο

Φωτοτυπίες - Εκτυπώσεις prints

ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Σχέδια
εκτυπώσεις Α0
φωτοτυπίες
Ψηφιοποίηση
Έγχρωμες Φωτοτυπίες
A6, Α5, Α4, Α3, Α2, Α1, Α0
Ψηφιακή εκτύπωση
σε laser, led ή plotter
ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΧΕΔΙΩΝ στη ΣΙΦΝΟ

Άμεση παράδοση

Εκτύπωση σχεδίων A0

Αναλαμβάνουμε την έγχρωμη ή ασπρόμαυρη εκτύπωση σχεδίων μέγιστου πλάτους 91,4εκ. Μας στέλνετε τα σχέδια με email, τα τυπώνουμε και τα παραλαμβάνετε από το γραφείο μας στην Απολλωνία. Η εκτύπωση γίνεται αυθημερόν.

Φωτοτυπίες Σχεδίων A0

Αναλαμβάνουμε ασπρόμαυρες και έγχρωμες φωτοτυπίες σχεδίων μέγιστου πλάτους 91,4εκ. Φέρνετε τα σχέδια στο γραφείο μας στην Απολλωνία και περιμένετε για την παραλαβή των φωτοτυπιών.

Ψηφιοποίηση Σχεδίων A0

Αναλαμβάνουμε την έγχρωμη ψηφιοποίηση σχεδίων (σκανάρισμα σχεδίων) μέγιστου πλάτους 101,6εκ. Φέρνετε τα σχέδια, τα σκανάρουμε και τα στέλνουμε στο email που θέλετε. Για ψηφιοποίηση μεγάλου αριθμού σχεδίων, θα χρειαστούμε λίγο χρόνο, οπότε ιδανικά επιστρέφετε αργότερα ή την επόμενη ημέρα για την παραλαβή των πρωτοτύπων.

Σε ποιους απευθυνόμαστε για τα μηχανικά σχέδια

Σε επαγγελματίες του κλάδου.
Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, τοπογράφοι, εργολάβοι έχουν ανάγκη από την εκτύπωση και φωτοτύπηση μηχανολογικών σχεδίων. Και επειδή όταν μιλάμε για σχέδια ο χρόνος είναι πιεστικός, φροντίζουμε να γίνει η παράδοση άμεσα.

Σε αρχιτεκτονικές/τεχνικές εταιρίες.
Συνεργαζόμαστε και με τεχνικές εταιρίες και αρχιτεκτονικά γραφεία, παραδίδοντας τα σχέδια απευθείας στους πελάτες τους με ταχύτητα και συνέπεια.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ στη ΣΙΦΝΟ

Άμεση παράδοση

Απλές εκτυπώσεις

Στείλτε μας το έτοιμο αρχείο που θέλετε να τυπώσουμε σε Α4 ή Α3 και τυπώνουμε αυθημερόν.

Εκτύπωση ειδικών εντύπων με έτοιμο δημιουργικό, ΧΟΝΔΡΙΚΗ - ΛΙΑΝΙΚΗ

Παρότι ο σχεδιασμός εντύπων είναι κομμάτι της δουλειάς μας, οι μεγάλες μας δυνατότητες σε παραγωγή μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε την ψηφιακή εκτύπωση εντύπων με έτοιμη μακέτα μέγιστης διάστασης 31Χ47 (χαρτί 33Χ48,7εκ) σε ποικιλία χαρτιών 80 ώς 350 γραμαρίων (χονδρική και λιανική). Η τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακή πρέσα της Konica Minolta με ανάλυση 3600 Χ 2400 Χ 8bit και οι ψηφιακοί εκτυπωτές μας Xerox Phaser & Konica Minolta, είμαστε σίγουροι πως θα ικανοποιήσουν τους απαιτητικότερους πελάτες.

Εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων

Τυπώνουμε σε βινύλιο, καμβά, μουσαμά, χαρτί, πολυπροπυλένιο. Μέγιστη διάσταση 1,34m x 30m και πλαστικοποίηση UV για μέγιστη αντοχή.
Σε όλες τις εκτυπώσεις μας χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια αναλώσιμα, προσφέροντας πάντα την καλύτερη ποιότητα.

Σε ποιους απευθυνόμαστε για τις εκτυπώσεις

Σε επαγγελματίες του κλάδου.
Πολύχρονες συνεργασίες με γραφίστες, δημιουργικά γραφεία και διαφημιστικές εταιρίες εγγυώνται την ταχύτητά μας και την ποιότητα των εργασιών μας. Γνωρίζουμε τις καθυστερήσεις στα διάφορα στάδια του σχεδιασμού και προσπαθούμε να τις καλύψουμε, προσφέροντας εκπληκτικούς χρόνους παραγωγής σε επαγγελματίες.

Σε επιχειρηματίες και ιδιώτες. Επαγγελματίες με έτοιμο δημιουργικό και ιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν της γρήγορης, ποιοτικής και οικονομικής παραγωγής μας.

Δεν έχετε μακέτα;
Καλέστε μας και το δημιουργικό μας τμήμα θα έρθει σε επαφή μαζί σας, για να συζητήσουμε για το έντυπο που χρειάζεστε, το κόστος και τον χρόνο παράδοσης.

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Επικοινωνία με τη Λυσιτέλεια στη Σίφνο
Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά για τα έντυπα που σας ενδιαφέρουν.
επικοινωνία