Δημιουργία λογοτύπου και εταιρικής ταυτότητας

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ LOGO

Ο σχεδιασμός ενός «σωστού» λογοτύπου και ακολούθως εταιρικής ταυτότητας είναι το Α και το Ω, για την ορθή λειτουργία μίας επιχείρησης.

ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ

Ο λογότυπος μίας επιχείρησης πρέπει να συνδυάζει κάποια βασικά χαρακτηριστικά:

Να είναι ευανάγνωστος, να είναι απλός στο σχεδιασμό του χωρίς υπερβολικά πολλά γραφιστικά «στολίδια», να έχει καθαρά χρώματα για να μπορεί να εφαρμόζεται σωστά όπου χρειάζεται, να εξασφαλίζει αρμονία με το αντικείμενο της επιχείρησης και να τραβάει την προσοχή έτσι ώστε να μένει στο μυαλό αυτού που το βλέπει.

Ο λογότυπος που θα σχεδιαστεί για μία επιχείρηση είναι που θα καθορίσει στη συνέχεια και το σύνολο της εταιρικής ταυτότητας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Τα βασικά στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας είναι:

  • Σχεδιασμός – δημιουργία λογοτύπου
  • Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας
  • Σχεδιασμός επιστολόχαρτου
  • Σχεδιασμός φακέλλων

Επιπρόσθετα η εταιρική ταυτότητα μπορεί να περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία, όπως επιγραφές, καταλόγους προϊόντων, ενημερωτικά φυλλάδια, διαφημιστικά έντυπα, ένδυση οχημάτων, σχεδιασμό ιστοσελίδας κλπ

Στη Λυσιτέλεια αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό πλήρους εταιρικής ταυτότητας ή μέρους αυτής, με μοναδικές, πρωτότυπες ιδέες, σε συνδυασμό πάντα με το ύφος και το είδος της επιχείρησης αλλά και σε διαρκή επικοινωνία με τον πελάτη, ώστε να καταλήξουμε τελικά το αποτέλεσμα που θα συνδυάζει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και θα πετυχαίνει το στόχο του.

ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Επικοινωνία με τη Λυσιτέλεια στη Σίφνο
Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά για το σχεδιασμό του λογοτύπου ή της εταιρικής ταυτότητας της επιχείρησής σας.
επικοινωνία