Ξύλινα χειροποίητα αντικείμενα και επιγραφές για ξενοδοχεία και εστιατόρια

ΞΥΛΙΝΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ & ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ Lamdacrafts

ΓΙΑΤΙ LAMDACRAFTS?

Σχεδιασμός
από τους γραφίστες μας
Παραγωγή
στη Σίφνο
Πυρογραφία
με cnc laser ή στο χέρι
Χάραξη
με CNC router
Φινίρισμα
στο χέρι
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η LAMDACRAFTS?
Η Lamda Crafts είναι "παιδί" της Λυσιτέλειας, που έχοντας επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό, παράγει στη Σίφνο ποιοτικά επαγγελματικά ξύλινα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα του θέλουμε, χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και παράγουμε εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας, ασύγκριτα ξύλινα προϊόντα, φινιρισμένα ένα - ένα στο χέρι.

Laser engravement & κοπή με laser

Ετοιμάζοντας ξύλινα γούρια για το 2021, για το Lithos Luxury Rooms
Δείτε το βίντεο

LAMDACRAFTS

ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ
Θέλουμε τα προϊόντα μας να είναι τέλεια. Γι αυτό αναζητούμε συνεχώς και επιλέγουμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και αντοχής με άψογο αισθητικά αποτέλεσμα. Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε είναι μασίφ σκληρή ξυλεία Δρυ (White Oak) και Καστανιάς (Chestnut). Έχουμε επιλέξει κάθε ξύλο μόνοι μας κι έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με υψηλή αντοχή.
ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Κάθε κομμάτι ξύλο είναι διαφορετικό κι απαιτεί τη δική του επεξεργασία για να αναδειχθεί. Γι' αυτό επιλέξαμε η προετοιμασία των ξύλινων αντικειμένων και το φινίρισμά τους να γίνεται αποκλειστικά στο χέρι. Τα ξύλα τρίβονται με ειδικές βούρτσες και γυαλόχαρτα κι ανάλογα τη χρήση τους φινίρονται με ειδικά λάδια, κερί, sealer ή βερνίκι. Παραδίδονται μόνο μετά από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο που γίνεται σε κάθε αντικείμενο.

E-SHOP

Επικοινωνία με τη Λυσιτέλεια στη Σίφνο
Δείτε τα προϊόντα που παράγουμε και επιλέξτε αυτά που θα κάνουν την επιχείρησή σας να ξεχωρίζει.
Όλα τα προϊόντα μας δέχονται customization. Mπορούμε να αλλάξουμε τις διαστάσεις ή το σχέδιο και να αποτυπώσουμε με πυρογραφία θα θέμα που επιθυμείτε ή το λογότυπο της επιχείρησής σας!
e-shop