Slide toggle

Καλωσήρθατε στη Lamda Crafts

Η Lamda Crafts ανήκει στη Λυσιτέλεια και ειδικεύεται στην κατασκευή χειροποίητων ξύλινων αντικειμένων.
Η ξυλεία επιλέγεται σχολαστικά, και δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα, την ξήρανση και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία και το φινίρισμα, ώστε το αποτέλεσμα εκτός από όμορφο να έχει μεγάλη αντοχή. Για το λόγο αυτό τα προϊόντα μας επιλέγονται για χρήση σε επιχειρήσεις εστίασης και διαμονής.

Καλάθι

Επικοινωνία

Δώστε μας την παραγγελία σας

ή, απλώς, πείτε ένα γεια. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να συζητήσουμε τι θα θέλατε.
Τηλέφωνο: +30 2284033261

Ημέρες και Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00
Σαββατοκύριακο και αργίες κλειστά
16-31 Αυγούστου κλειστά

E-mail: info@lysiteleia.gr
Διεύθυνση:

Απολλωνία, 84003
Σίφνος Κυκλάδες

Πώς να υποβάλετε ένα παράπονο σχετικά με ένα προϊόν ή μια υπηρεσία

Άν επιθυμείτε να υποβάλετε ένα παράπονο, μπορείτε να το κάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, επιστολής ή τηλεφώνου, ωστόσο σας προτρέπουμε να υποβάλετε το παράπονό σας γραπτώς, όπου είναι δυνατόν. Όλα τα παράπονα θα πρέπει να υποβάλλονται εντός 90 ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία έλαβε χώρα το συμβάν ή από την ημερομηνία κατά την οποία το ζήτημα τέθηκε υπόψη σας.

Επισημαίνεται ότι μπορούμε να επεκταθούμε σε προσωπικά δεδομένα και να διαχειριστούμε παράπονα μόνο όταν υποβάλλονται από τον ίδιον τον πελάτη, ή τον επίσημο εκπρόσωπο ενός οργανισμού.

Σε περίπτωση που θελήσετε ένα τρίτο μέρος να ενεργήσει για λογαριασμό σας, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα άλλο πρόσωπο ή οργανισμός. Τα τρίτα μέρη μπορεί να περιλαμβάνουν οργανισμούς παροχής συμβουλών, επαγγελματίες, όπως δικηγόρους, ή ακόμα μέλη της οικογένειας και φίλους σας. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να παράσχετε τη γραπτή συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό όταν μας γνωστοποιήσετε το παράπονό σας.

Τι θα ακολουθήσει

Ανεξάρτητα από το ποιο είναι το παράπονό σας, σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκεστε ή το μέσο που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα σας αντιμετωπίσουμε αμερόληπτα και με σοβαρότητα. Στόχος μας είναι να επιβεβαιώσουμε τη λήψη του παραπόνου σας εντός τριών εργάσιμων ημερών και να το επιλύσουμε εντός δέκα εργάσιμων ημερών. Αν η περίπτωση είναι πιο σύνθετη ενδέχεται να ισχύουν μεγαλύτερα χρονοδιαγράμματα και θα σας ενημερώσουμε σχετικά όταν σας μιλήσουμε.

Θέλουμε να επανορθώσουμε όπου αυτό είναι δυνατόν και στόχος μας είναι να επιλύουμε τα ζητήματα γρήγορα και δίκαια. Θα σας εξηγήσουμε τι δεν πήγε καλά και γιατί, και θα κάνουμε τις απαιτούμενες ενέργειες ώστε να διορθώσουμε την κατάσταση.

Διαχείριση του παραπόνου σας

Στόχος μας είναι να επιλύσουμε όσα περισσότερα ζητήματα μπορούμε την πρώτη φορά που θα επικοινωνήσετε μαζί μας. Το μέλος του προσωπικού με το οποίο θα μιλήσετε θα έχει ως στόχο να διεκπεραιώσει την υπόθεσή σας, όπου αυτό είναι δυνατόν, ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να έρθει σε επαφή και με άλλους συναδέλφους για να το κατορθώσει.

Τρόποι αντιμετώπισης

Η γενική αρχή που ακολουθούμε είναι ότι τα άτομα που υποβάλλουν ένα παράπονο θα πρέπει, στο μέτρο του δυνατού, να βρεθούν στη θέση στην οποία θα ήταν αν δεν είχε προκύψει το πρόβλημα.

Στόχος μας είναι να επανορθώνουμε έμπρακτα, όπου είναι δυνατόν. Όταν κάνουμε λάθος, στοχεύουμε να:

  • ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη και να αναλάβουμε την ευθύνη
  • επιβεβαιώσουμε από που συνέβη και να εξηγήσουμε τι δεν πήγε καλά και γιατί
  • προσπαθήσουμε να επανορθώσουμε χωρίς καθυστέρηση
  • αντλήσουμε διδάγματα από το παράπονό σας για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας.

Εμπιστευτικότητα

Το παράπονό σας θα αντιμετωπιστεί με απόλυτη εμπιστευτικότητα, σύμφωνα με την Πολιτική μας για την Ασφάλεια των Πληροφοριών και την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων. Οι πληροφορίες σχετικά με εσάς θα κοινοποιούνται εσωτερικά μόνο στον βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για τη διερεύνηση του παραπόνου σας και την εύρεση λύσης. Θα αποκαλύψουμε τα στοιχεία σας σε τρίτους μόνο με τη συγκατάθεσή σας, ή εάν είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το πράξουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Your Name:
E-Mail Address:
Phone:
Message Text:
Prove you're a human: 1 + 7 = ?

Get Directions

Fill in your address or zipcode to calculate the route