• Εξοπλισμός ξενοδοχείων

  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  εξοπλισμός 2020

  Δείτε τη νέα σειρά ξενοδοχειακού εξοπλισμού 2020

  Μην ενοχλείτε, ξύλινα μπρελόκ, σήμανση χώρων, αριθμοί δωματίων ξενοδοχείων, εξοπλισμός κουζίνας κ.α.

 • Επαγγελματικός εξοπλισμός εστιατορίων

  ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
  Εξοπλισμός 2020

  Επαγγελματικός εξοπλισμός εστιατορίων

  Reserve, σήμανση χώρων, ξύλινα μενού, ξύλινα πλατώ σερβιρίσματος, σπάτουλες, θήκες για χαρτοπετσέτες, κόφτες πίτσας κ.α.

Γιατί
Lamda
Crafts?

Η Lamda Crafts είναι μία σύγχρονη εταιρία, που έχοντας επενδύσει σε ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο εξοπλισμό, παράγει στην Ελλάδα ποιοτικά επαγγελματικά ξύλινα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Κατασκευή ξύλινων χειροποίητων προϊόντων
Η Lamda Crafts ανοίκει στη ΛΥΣΙΤΕΛΕΙΑ Ο.Ε., μία Ελληνική σταθερά αναπτυσσόμενη εταιρία που εδρεύει στη Σίφνο από το 2004.
Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα του θέλουμε, χρησιμοποιούμε τις καλύτερες πρώτες ύλες και παράγουμε εξολοκλήρου στις εγκαταστάσεις μας, στη Σίφνο, ασύγκριτα ξύλινα προϊόντα, φινιρισμένα ένα - ένα στο χέρι.
Στο ατελιέ μας, γραφίστες με εμπειρία στο σχεδιασμό προϊόντων δημιουργούν μοναδικά σχέδια αποκλειστικά για τη Lamda Crafts.

Τι κάνουμε

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Ξύλινα αντικείμενα κι επιγραφές

LASER ENGRAVER

Πυρογραφία και κοπή ακριβείας με laser

3d CNC ROUTER

Σκάλισμα και κοπή ξύλινων αντικειμένων

ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΛΙΚΑ

Κολλημένοι με την ποιότητα

Αναζητούμε συνεχώς και επιλέγουμε πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και αντοχής με άψογο αισθητικά αποτέλεσμα. Η ξυλεία που χρησιμοποιούμε είναι μασίφ σκληρή ξυλεία Δρυ (White Oak) και Καστανιάς (Chestnut). Έχουμε επιλέξει κάθε ξύλο μόνοι μας κι έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με υψηλή αντοχή.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

Για μοναδικό αποτέλεσμα

Κάθε κομμάτι ξύλο είναι διαφορετικό κι απαιτεί τη δική του επεξεργασία για να αναδειχθεί. Γι' αυτό επιλέξαμε η προετοιμασία των ξύλινων αντικειμένων και το φινίρισμά τους να γίνεται αποκλειστικά στο χέρι. Τα ξύλα τρίβονται με ειδικές βούρτσες και γυαλόχαρτα κι ανάλογα τη χρήση τους φινίρονται με ειδικά λάδια, κερί, sealer ή βερνίκι. Παραδίδονται μόνο μετά από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο που γίνεται σε κάθε αντικείμενο.

Σχετικά με εμάς

Η Lamda Crafts δημιουργήθηκε από την Λυσιτέλεια Ο.Ε., με στόχο την ανάπτυξη της παραγωγής ποιοτικών ξύλινων αντικειμένων, επαγγελματικής κυρίως χρήσης, για την εγχώρια και ευρωπαϊκή αγορά.

Η επιτυχία της στηρίζεται

 • Στο ανθρώπινο δυναμικό της
 • Στην έμφαση που δίνει στην ποιότητα
 • Στον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό της

Η Λυσιτέλεια Ο.Ε. λειτουργεί από το Μάιο του 2004 στη Σίφνο και δραστηριοποιείται σε υπηρεσίες προβολής και προώθησης επιχειρήσεων.