Μενού μπράιγ - Μεταπωλητές

Η υπηρεσία χονδρικής είναι διαθέσιμη μόνο για μεταπωλητές και επαγγελματίες γραφικών τεχνών, στους οποίους παρέχεται σημαντική έκπτωση χονδρικής.

Είστε επαγγελματίας των γραφικών τεχνών;

Καλέστε μας στο 2284033261 από Δευτέρα ως Παρασκευή 09:00 – 15:00 ή στείλτε μας email και θα σας στείλουμε τον τιμοκατάλογο χονδρικής των μενού μπράιγ. Η αξία των καταλόγων εξαρτάται από τον αριθμό των προς μετάφραση σελίδων και των αντιγράφων που επιθυμείτε.
Αν δεν μπορείτε να στείλετε το αρχείο του μενού σε word (ή άλλο αρχείο κειμένου) υπάρχει μία μικρή επιβάρυνση δακτυλογράφησης (όπως για παράδειγμα αν μας στείλετε το μενού σε φωτογραφία).

Προδιαγραφές αρχείων

Τα αρχεία του καταλόγου πρέπει να αποστέλλονται σε .txt, .doc (γραμμένα σε word ή άλλο κειμενογράφο) χωρίς μορφοποιήσεις.
Στη Braille δεν υπάρχουν χρώματα, γραμματοσειρές, έντονα ή διαφορετικού μεγέθους γράμματα, οπότε μετατρέψτε τα αρχεία σε γραμματοσειρά arial, μέγεθος 12, χωρίς χρώματα, bold, italics, λίστες κλπ.
Στα αρχεία που θα στείλετε δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορετικές γλώσσες. Για παράδειγμα, ο ελληνικός κατάλογος δε πρέπει να έχει τη λέξη cafe αλλά μόνο τη λέξη καφέ. Είτε είναι τίτλος είτε περιγραφή.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κεφαλαία και πεζά, καθώς υποστηρίζονται από τη μπράιγ.
Μπορείτε να αφήσετε κενές σειρές ως διαχωριστικό.

Μία σωστή μορφή αρχείου έχει ως ακολούθως:

ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ
Μπριζόλα μοσχαρίσια γάλακτος 12,60€
Μπριζόλα χοιρινή 10,50€

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ
Κόκα κόλα 2€
Σπράιτ 2€

Τέλος, μην ξεχνάτε πως οι κατάλογοι απευθύνονται σε ανθρώπους με προβλήματα όρασης, οπότε το περιεχόμενο φροντίστε να είναι σωστό και ξεκάθαρο σε αυτούς και όχι μόνο όμορφο για τον πελάτη σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας κι ένα μέλος της ομάδας μας θα απαντήσει εντός 1 εργάσιμης, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την προσφορά μας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Διαδικασία παραγωγής μενού braille από τη Λυσιτέλεια

  1. Παραλαμβάνουμε τον προς εκτύπωση κατάλογο (σε word ή εικόνα)
  2. Διαμορφώνουμε το κείμενο σε μορφή κατάλληλη για μετατροπή σε braille
  3. Μεταφράζουμε τον τιμοκατάλογο σε braille
  4. Επιβεβαιώνουμε την ορθότητα της μετάφρασης με χρήση ειδικού λογισμικού
  5. Εκτυπώνουμε σε ειδικό εκτυπωτή (braille embosser) σε κατάλληλο χαρτί
  6. Κάνουμε βιβλιοδεσία σπιράλ σε κάθε κατάλογο, προσθέτοντας σκληρά εξώφυλλα για προστασία της γραφής
  7. Κάνουμε ποιοτικό έλεγχο
  8. Τοποθετούμε τα μενού σε ειδική σκληρή θήκη αποθήκευσης, συσκευάζουμε και αποστέλλουμε τα μενού με acs courier ή μεταφορική εταιρία επιλογής σας

Μενού braille - Χρόνος παραγωγής

Στη Λυσιτέλεια έχουμε ιδιόκτητο εξοπλισμό για τη μετάφραση, προσαρμογή και παραγωγή μενού μπράιγ, στις εγκαταστάσεις μας στη Σίφνο.

Κανονική παράδοση

Η παραγωγή των μενού συνήθως ολοκληρώνεται σε 3 εργάσιμες.

Παράδοση express

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε τους καταλόγους σας γρηγορότερα, παρέχουμε τη δυνατότητα άμεσης παραγωγής με μία μικρή επιπλέον χρέωση. Σε αυτή την περίπτωση, οι κατάλογοι παραδίδονται στην courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας.